Cursos d’estiu professorat 2017

Activitats d'Estiu ICE

L’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona proposa una atractiva oferta de cursos i activitats en un entorn privilegiat. Aquesta oferta d’activitats acadèmiques i culturals, que estan programades un cop finalitza el període lectiu del curs, es realitzaran entre la última setmana de juny i la segona de juliol.

Les activitats d’estiu representen un espai d’actualització i desenvolupament professional pel conjunt de professorat de les diferents etapes educatives i per qualsevol professional que estigui motivat i interessat en millorar la seva formació i les seves competències. En aquest sentit, les activitats i cursos proposats ofereixen un ventall molt variat i divers de temàtiques i àmbits disciplinaris.

Tanmateix, dintre de l’oferta programada hem distingit una proposta de cursos per a alumnes de secundària (4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius). L’objectiu és oferir un espai d’iniciació i de coneixement a través d’activitats científiques, tecnològiques i socials amb una dimensió pràctica rellevant i amb connexió amb la recerca i el coneixement generat a la pròpia universitat.