PRESENTACIÓ


Les Jornades d’Educació infantil de l’ICE de la UAB compleixen aquesta edició una data important: son les X Jornades i, per la seva bianualitat, celebrem 20 anys!.
Aquesta llarga trajectòria en la tasca compartida per tants professionals de l’educació infantil, ens avala i ens dóna força per proposar un programa ambiciós en objectius, càlid en propostes, ric en aportacions pràctiques i profund en referents teòrics. Tot això sota un tema de rigorosa actualitat i essencial en aquesta etapa, com és: AMOR I EDUCACIÓ.
El camí que hem anat fent al llarg de les nou edicions anteriors, ens ha anat conduint a culminar aquest cicle amb el tema que, d’alguna manera, plana i dóna sentit a tots els altres, ja que avui dia sabem científicament que aquest binomi és absolutament inseparable: necessitem sentir-nos estimats per poder sobreviure, i per tant, també per poder educar i ser educats. Parlant d’educació infantil, se’ns obren tants interrogants que volem reflexionar conjuntament: com impulsa l’amor als processos de vida?, com ens ordena? L’educació és un espai de resiliència?, com funciona el nostre cervell?, com influeix la nostra presència?, i tants altres temes, que ja sigui a través de conferències, com de tallers, diàlegs o pòsters, estaran presents en aquestes Jornades.
Per poder fer realitat un programa tant extens i intens, ens ha calgut organitzar unes Jornades de tres dies i, per tant, us agraïm d’entrada que vulgueu emprar el vostre temps personal, a participar en aquesta trobada, que volem que esdevingui un motiu de creixement per a tots els que hi participem.

 

 

 

ICE - Edifici A - 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Tel.93 581 23 93 / Fax.93 581 46 56 - ga.ice@uab.cat